- Je schrijft je in als koppel of alleen. Voor het gemak spreken we vanaf nu over ‘koppels’.
- Koppels zijn bv: man/vrouw, broer/zus, singles, vriendinnen, schoonzussen, etc alles is mogelijk en toegestaan.
- Koppels worden niet uit elkaar gehaald gedurende de avond.
- Ieder koppel verzorgt een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht.
- Je kunt aangeven welk gerecht (voor-, hoofd-, na-) je bij voorkeur maakt. Mogelijk vraagt de organisatie jou om een ander gerecht te maken.
- Ingeval van het niet evenwichtig kunnen verdelen van koppels/gerechten wordt er vanuit de organisatie naar een zo’n goed mogelijke oplossing gezocht, zodat toch ieder koppel mee kan doen.
- De koppels betalen het gerecht dat ze bereiden zelf.
- Elk koppel krijgt twee andere koppels op bezoek. Je zit dus steeds met max. 6 mensen aan tafel.
- Het is een verrassing wie er komt eten en waar je zelf gaat eten.
- Uiterlijk 5 dagen van te voren bevestigt de organisatie per mail welk gerecht je gaat koken.
- Op 27 oktober zelf ontvang je een brief met het adres voor het voorgerecht.
- Op de adressen van de voorgerechten en hoofdgerechten wordt ook een gesloten envelop afgegeven met daarin de brieven voor het volgende adres. Deze mag pas geopend worden nadat het voorgerecht/hoofdgerecht gegeten is om het verrassingseffect te behouden.
- Na het nagerecht zien we graag iedereen bij de Prins voor een gezellige na-borrel.
- Inschrijven kan tot en met 21 oktober 2017
- De kosten voor deze avond zijn € 12,50 per persoon en dienen voor 21 oktober over te zijn gemaakt naar: Y. Visser rek.nr.: NL21Rabo036.72.60.107 o.v.v. ‘Berlicum aan de Kook’ met vermelding van je naam.
- De tijden zijn:
– Aanvang voorgerecht: 18.00 uur tot 19.30 (half uur speling i.v.m. koppels hoofdgerecht(bereiding)).
– Aanvang hoofdgerecht: 20.00 uur
– Aanvang nagerecht: 22.00 uur
– Aanvang na-borrel: ca. 23.00 uur
- Houd rekening met de tijd die nodig is om naar het volgende adres te gaan.
- Mogelijk komt de organisatie langs om foto’s te maken.
- Lokale ondernemers geven kortingen op hun producten. Dit is exclusief voor deelnemers van Berlicum aan de Kook!
– Keurslager Reinier Hol geeft 10% korting op vlees http://hol.keurslager.nl
- Slijterij Marcel Verhagen geeft 15% korting op wijnen (excl. afgeprijsde wijnen) liquor-online.nl
- ’t Kaashoekje geeft 10% korting op vleeswaar en Franse kaasjes (excl. afgeprijsde artikelen) kaashoekjeberlicum.nl
- Herberg de Prins met een gratis hapje en drankje bij de na-borrel herbergdeprins.nl - Na inschrijving en betaling ontvang je, ca een week van te voren, een mail met de kortingsbonnen.
Culinaire kookkunsten, samenhorigheid en gezelligheid staan centraal deze avond!